Nabi Avcı: Liselerde Büyük Değişiklik Geliyor


Nabi Avcı: Liselerde Büyük Değişiklik Geliyor




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, TBMM Genel Kurulu'nda kanun görüşmelerinde liselerde yapılacak değişikliklerle ilgili bilgiler de verdi.


LİSELERE DE HER YIL SINAV

Bakan Nabi Avcı, TEOG sistemine değinirken, şu bilgileri de verdi: "Bir başka düzenlememiz, SBS sınavının kaldırılıp, 8'inci sınıflarda 6 dersten 1'er yazılının merkezden yapılması örneğinde ve bunu genişletmeyi düşünüyoruz. Bunu bütün ortaokullarımızda ve özellikle liselerimizde bütün sınıflarda ve bütün derslerde ölçülebilir hale getirdiğimiz zaman, o zaman hem sınıf düzeyinde hem okul düzeyinde eğitimcilerimizin, öğretmenlerimizin performansı ölçülebilir hale getirdiğimiz zaman, yöneticilerin değiştirilmesi rasyonel, ölçülebilir nesnel ölçütlere dayanmış olacaktır." OKULSORU.COM

Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan yazıların ve haberlerin tüm hakları BİYOLOJİALEMİ.COM'a aittir.biyolojialemei.com'un yazılı izni olmadığı sürece sitede yer alan bilgiler; başka bir bilgisayara yüklenemez, değistirilemez, çogaltılamaz, kopyalanamaz, yeniden yayınlanamaz, postalanamaz, dağıtılamaz. Ancak alıntılanan yazı ve haberlere aktif link verilerek kullanılabilir.

,

0 yorum

LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZINIZ

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Blogger tarafından desteklenmektedir.