YGS Sınav Görevinden Vazgeçenlere Bir Daha Görev Verilmeyecek

YGS Sınav Görevinden Vazgeçenlere Bir Daha Görev Verilmeyecek

                    
Sınav görevinden son anda vazgeçenlere bir daha görev yok

Rapor alanlar anında ÖSYM'ye bildirilecek
SGK ile ÖSYM arasındaki çalışmaya göre bir doktor, Medula sisteminde sıra almak için giriş yaptığında eğer hasta YGS'de görev almışsa, doktorun karşısına "Bu bir kamu görevlisidir ve YGS'de görev almıştır. Sağlık raporu verirken daha hassas olunuz" şeklinde bir uyarı gelecek. Doktor yine de rapor verirse, rapor alan sınav görevlisinin adı, soyadı ve TC kimlik numarası anında ÖSYM'ye iletilecek.

YGS'de sınav görevi alan öğretmenler doktordan rapor aldığı anda online olarak bu rapor ÖSYM'ye bildirilecek. Ayrıca bu şekilde aldığı sınav görevinden son anda vazgeçen öğretmenlere bundan sonra görev verilmeyecek. Rapor alan öğretmenlerin yerine yedek görevlilerden görev verilecek
Sayın ziyaretçi biliyor musunuz? Bu yazı sizden önce counter kişi tarafından okundu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan yazıların ve haberlerin tüm hakları BİYOLOJİALEMİ.COM'a aittir.biyolojialemei.com'un yazılı izni olmadığı sürece sitede yer alan bilgiler; başka bir bilgisayara yüklenemez, değistirilemez, çogaltılamaz, kopyalanamaz, yeniden yayınlanamaz, postalanamaz, dağıtılamaz. Ancak alıntılanan yazı ve haberlere aktif link verilerek kullanılabilir.

,

0 yorum

LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZINIZ

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Blogger tarafından desteklenmektedir.